Salsa-Kalastus

Salsa-Kalastuksen tarina sai alkunsa 1990-luvulla Pohjois-Karjalassa, kun intohimoiset kalamiehet alkoivat kehittää ja valmistaa kalastustarvikkeita paremman saaliin toivossa. Alussa tuotteita tehtiin pelkästään käsityönä, perinteisin menetelmin, mutta nykyään, suuren kysynnän ansiosta, tuotteet ovat teollisessa valmistuksessa.

Salsa-tuotteiden valmistus muuttui yritystoiminnaksi 2000-luvun alussa Carviform-nimisen yrityksen alle, pieneen pajaan Joensuun Rekkatielle. Vuonna 2004 Salsa-tuoteperheen kehittäjät perustivat Salsa-Kalastus / JTP Evolution Oy:n, joka keskittyy pelkästään kalastustuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen.

Salsa-Kalastus on tänä päivänä tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Nämä ominaisuudet ovat saaneet vuosi vuodelta kasvavan kalastajajoukon vankkumattoman suosion ulkomaita myöten – nyt oikeat kalamiehet ja -naiset voivat keskittyä tarinoiden sijaan itse kalastamiseen ja unelmavonkaleiden narraamiseen. Eli siihen, mistä mekin Salsa-Kalastuksen omistajat nautimme eniten. Kireitä siimoja!